Specialisten

Waardebepaling van je woning

Heb je plannen om je woning te verkopen omdat je de nieuwbouwwoning hebt gevonden van jouw dromen? Maak dan een afspraak voor een GRATIS WAARDEBEPALING.

Professionele waardebepaling

Grootte, afwerking, ligging, omgeving en bouwjaar. Het zijn allemaal factoren die invloed hebben op de waarde van je woning. Onze makelaars vertellen je tijdens een persoonlijke toelichting hoe de waarde van je woning te stand komt. Heb je concrete verkoopplannen, dan kan bijvoorbeeld ook de snelheid waarmee je je huis wilt verkopen een rol spelen. Een woning verkopen is immers altijd maatwerk.

Onze makelaars van Damen geven je graag inzicht in een reële verkoopprijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent!


Onafhankelijk en objectief hypotheekadvies

Je hebt je droomhuis gevonden! Nu wil je maar één ding weten; is deze woning voor jou haalbaar? Damen helpt je graag deze vraag te beantwoorden.
Samen met jou kijkt één van de hypotheekadviseurs van Damen welke hypotheek bij jouw persoonlijke situatie past. Een hypotheek afsluiten is immers geen kleinigheid. Het is een financiële verplichting die je voor een lange tijd aangaat. Een verplichting die nu, maar ook straks bij jouw inkomsten en leefstijl moet passen. Belangrijk genoeg dus om daar heel zorgvuldig mee om te gaan!
Tijdens een adviesgesprek bespreken we je toekomstplannen zodat de verplichtingen die jij aangaat hierbij aansluiten. In heldere, begrijpelijke taal legt onze hypotheekadviseur je uit wat de mogelijkheden zijn. Jouw wensen staan hierbij centraal. Wij zijn niet aan een bepaalde hypotheekverstrekker gebonden en kunnen je dus een onafhankelijk en objectief advies geven. Onze insteek hierbij is dat jij straks zorgeloos van jouw droomhuis kunt genieten!

Kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aan het oriënterend kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw financiële situatie. Aan de hand hiervan bepalen we welk bedrag je bij benadering zou kunnen lenen. We maken dan ook een inschatting van de maandlasten die hier bij horen. We leggen je uit hoe een hypotheekadvies bij Damen verloopt en op welke kosten je moet rekenen. De kosten voor ons hypotheekadvies worden vooraf eerlijk met jou besproken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.
 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.